آسانسور ترکیبی از چه قطعاتی تشکیل شده است؟
در کل برای این که بتوان یک آسانسور را راه اندازی و سرهم بندی کرد، باید قطعات را با یک دیگر همخوانی و متصل کرد. از این رو هر آسانسور از بخش های مهم و اصلی ترکیب و ساخته می شوند. به عنوان مثال در آسانسور های کششی از سیم بکسل جهت کنترل کابین آسانسور و حرکت استفاده می شود. که در برابر آن، در آسانسور های هیدرولیک استفاده نمی شود. استفاده کردن از موتور خانه، راه اندازی موتور، نمره ریل های راهنما و… از دیگر این مثال ها میباشد.
آسانسور های ترکیبی هم همانطور که گفته شد از قطعات مهم و اصلی تشکیل شده است. البته لازم به ذکر است که کاربرد کلی آسانسور ها یکسان میباشد و از هدف استفاده از آن برای جا به جایی افراد و یا بار ها می باشد. اما ممکن است قطعات استفاده شده از آسانسور ها متفاوت باشد و با یکدیگر یکسان نباشند. از این رو در ادامه اصلی ترین قطعاتی که در همه آسانسور ها مورد استفاده قرار میگیرد و یکسان هستند را برای شما معرفی می کنیم.
- لقمه ریل های راهنما
- سیم های بکسل، قلاب آن به همراه تراول کابل
- تابلو فرمان آسانسور
- انکودر
- براکت ریل
- پشت بند ریل ها
- جعبه ریزیون
- وزنه تعادل
- فلکه هرزگرد
- جعبه سه فاز
- الکتروسیگنال های آسانسور
- گاورنر
- مگنت درب به همراه قفل لولایی
- کفشک ها
- مکانیزم درب ها که می تواند از نوع درب سلکوم به عنوان برترین مدل باشد
تا کنون به این مورد فکر کرده اید که لرزش های آسانسور به خاطر چیس و چه دلایلی دارند؟ اگر شما هم در این مورد سوالی دارید می توانید مطلب چه عواملی باعث ایجاد لرزش در آسانسور می شود را بررسی کنید.
ویژگی های مثبت استفاده از آسانسور ترکیبی
- آسانسورهای ترکیبی از هزینه نگهداری و سرویس مناسبی برخوردارند.
- به دلیل دسترسی آسان به قطعات، زمان اجرا و تحویل پروژه بسیار کوتاه تر است.
- هزینه نصب آسانسور های ترکیبی کمتر از آسانسور های پکیجی است.
- با نصب جداگانه قطعات در آسانسورهای ترکیبی، امکان خرید و تعویض مجزای هر قطعه وجود دارد، که این فرایند به صرفه جویی در هزینه های سرویس کمک می کند.
- هزینه حمل و نقل قطعات آسانسور های ترکیبی به دلیل تولید داخلی اکثر قطعات، کمتر از آسانسور های پکیجی است، بنابراین از نظر اقتصادی به صرفه تر هستند.
آسانسور های ترکیبی و پکیج چه تفاوت هایی با هم دارند؟
اصلی ترین مزیت آسانسور های پکیجی داشتن قطعات خوب و با کیفیت از یک برند است. اما در آسانسور های ترکیبی که از قطعات برند های مختلف استفاده می شود، ممکن است بعضی از قطعات آن کیفیت لازمه را نداشته باشند و باعث اختلال در کار آسانسور شود. یکی دیگر از مشکلاتی که آسانسور های ترکیبی تایم قطعات اصلی برای تولید کنندگان داخلی میباشد. از نظر محدودیت در سرعت و تعداد توقف آسانسور های پکیجی نسبت به ترکیبی از محدودیت کمتری برخوردار هستند. یکی دیگر از ویژگی هایی که اسانسور های پکیجی دارند این است که اخذ و دریافت گارانتی معتبر آسان است زیرا همه قطعات مال یک شرکت است و همچنین میزان خرابی کمتری هم از اسانسور های پکیجی گزارش می شود.
آسانسورهای ترکیبی به دلیل استفاده از برندهای مختلف برای تهیه قطعات احتمال خرابی بیشتری دارد چون با از کار افتادن یک قطعه به قطعات دیگر هم آسیب میرسد و عملکرد آسانسور دچار مشکل می شود. در آسانسور های پکیجی هزینه سرویس و نگهداری تسبتا کمتر از آسانسورهای ترکیبی است. کیفیت استفاده و عمر مفید قطعات در آسانسورهای پکیچ خیلی بیشتر از آسانسورهای ترکیبی می باشد.
نتیجه گیری
همانطور که بررسی کردیم آسانسور های ترکیبی همانطور که از نامش هم مشخص است از ترکیب قطعات مختلفی حاصل می شود. یعنی هر قطعه ای که در آسانسور استفاده می شود مال یک شرکت خاصی است و مزایا و معایب مختص خود را دارد. نظر شما در این باره چیست؟ با ما و سایر کاربران به اشترلک بگذارید. همچنین برای دریافت مشاوره می توانید با تیم پشتیبانی تی ام جی در تماس باشید.