نوع آسانسور برج میلاد و برج خلیفه

نوع آسانسور برج خلیفه و برج میلاد

همانطور که می دانید برج خلیفه و برج میلاد بلند ترین برج در ایران و جهان هستند. و سالانه هزاران هزار نفر برای مشاهده این دو برج بلند به دوبی یا تهران مسافرت می کنند. برای حمل نقل افراد و یا بالابردن وسایل دیگر نیاز است که بهترین نوع آسانسور استفاده شود.

برای ساخت برج میلاد و برج خلیفه از چند نوع آسانسور با ویژگی های خاص استفاده شده است تا نیازهای متفاوت این دو برج بسیار بلند و پرکاربرد را تامین کند. اگر شما هم کنجکاو هستید که بدانید که دقیقا نوع آسانسور برج میلاد و برج خلیفه چیست؟

در ادامه این مقاله با ما همراه باشید تا در مورد نوع، سرعت و ویژگی های آسانسور برج خلیفه و برج میلاد آشنا شوید.

نوع آسانسور برج خلیفه

برج خلیفه که بلندترین برج جهان است در ساخت آن از آسانسور کششی گیربکس دار استفاده شده است. البته همه آسانسورهای برج خلیفه از این نوع نیستند و 24 مورد از آسانسورهای برج خلیفه از نوع MRL  یا آسانسور روملس هستند. همچنین در ساخت و طراحی این برج موارد ایمنی آسانسور رعایت شده است.

در ساخت آسانسور برج خلیفه از انواع سیستم های امنیتی و اطفای حریق استفاده شده است. ای آسانسور های برج خلیفه به چند دسته تقسیم می شوند:

  • آسانسورهای دو طبقه ای
  • آسانسورهای پرسرعت
  • آسانسورهای باری
  • آسانسورهای اظطراری و خدماتی
  • سیستم کنترل هوشنمند برای جلوگیری از ترافیک آسانسورها

    آسانسور برج خلیفه

تعداد آسانسورهای برج خلیفه

مطمئنا برای ساخت این برج یک آسانسور برای نقل و انتقال افراد کافی نیست و باید تعداد زیادی از آسانسور ها برای انتقال افراد در نظر گرفته شود. جالب است بدانید که برای ساخت آسانسور برج خلیفه از 58 نوع آسانسور استفاده شده است.

همه این آسانسور سرعتی بالای 8 متر بر ثانیه را دارند و شما برای اینکه از طبقه همکف تا بالاترین طبقه فقط 6 دقیقه زمان نیاز است. این موضوع کاملا عجیب و شگفت انگیز است و نشان می دهد که بشر در ساخت و توسعه آسانسور چقدر موفق عمل کرده است.

تعداد پله برقی های برج خلیفه

در کنار آسانسور، برای راحتی افراد از پله برقی نیز استفاده شده است. برای پله برقی برج خلیفه 8 عدد در نظر گرفته شده است. همه این پله برقی ها برای نقل و انتقال افراد سریع حرکت می کنند.

سرعت آسانسور برج خلیفه

سرعت آسانسور برج خلیفه حدود ۱۰ متر بر ثانیه (حدود ۳۶ کیلومتر در ساعت) است. این آسانسورها یکی از سریع ‌ترین آسانسور های دنیا هستند و به مسافران امکان می ‌دهند به سرعت به طبقات بالای برج برسند.

تخمین زده شده است که برای رسیدن از طبقه اول تا طبقه آخر برج خلیفه، شش دقیقه طول می کشد و در این میان شما می توانید از آسانسور شیشه ای کل منظره شهر دبی را زیر پای خود ببینید.

نوع آسانسور برج میلاد

جالب است بدانید که برج میلاد دارای 6 آسانسور پیشرفته است که توانایی حمل وزن 2000 تا 4000 کیلوگرم را دارند. در واقع برای ساخت آسانسور برج میلاد از انواع آسانسور استفاده شده است.

آسانسور برج میلاد از نوع شیشه ای است که باعث افزایش جذابیت این آسانسور شده است. در برج میلاد از شش نوع آسانسور استفاده شده است. هنگام طراحی آسانسور از بهترین موتور استفاده شده است که تا در همه روزها پاسخگوی نیازهای مردم باشد.

موتور آسانسور برج میلاد از نوع  schindler high rise 700 است که بهترین نوع موتور شرکت شیندلر به شمار می رود. ریل های استفاده شده در برج میلاد از نوع سوپر ساورا با بال پهن هستند که بهترین نوه ریل آسانسور در بازار است.

آسانسور برج میلاد

 

تعداد آسانسور در بخش پایینی یا لابی برج 4 عدد است که با سرعت 1.6 متر در ثانیه حرکت می کنند. در بخش میانی برج میلاد، شش عدد آسانسور وجود دارد که به شکل دوتایی قرار داده شده است. هر کدام از این نوع آسانسورها ظرفیت و سرعت متفاوتی دارند.

همه این آسانسور از نوع شیندلر 700 هستند که دارای سرعت 7 متر بر ثانیه و ظرفیت بالای 1850 کیلوگرم دارد. در بخش بالایی یا نوک برج دو آسانسور بازهم از آسانسور شیندلر استفاده شده است. سرعت این آسانسور 1.6 متر در ثانیه و قابلیت تحمل وزن 1600 کیلوگیرم است.

تعداد آسانسورهای برج میلاد

در حالت کلی 12 آسانسور در برج میلاد قرار گرفته است که همگی از بخش پایینی برج تا به بالاترین نقطه برج میلاد همگی هماهنگ و در بخش های مختلف قرار گرفته است. همه این موارد باعث شده است که آسانسور برج میلاد به سریع ترین آسانسور در کل ایران شناخته شود.

آسانسور برج میلاد چند دقیقه طول میکشد؟

آسانسور برج میلاد دارای 12 آسانسور در حالت کلی است که هر کدام از این آسانسور ها می توانند 7 متر در ثانیه را طی کنند. با این وجود حدود یک دقیقه طول می کشد تا یک شخص از اول برج میلاد به آخرین طبقه برج برسد.

نوع آسانسور برج میلاد

ظرفیت آسانسور برج میلاد

برج میلاد به دلیل استفاده از آسانسور شیندلر توانایی حمل 12 تا 14 نفر و حمل وزن 2000 تا 4000 کیلوگرم را دارند. این موضوع باعث شده است که علاوه بر انتقال افراد، اشیا و وسایل دیگر برای انتقال امکان پذیر شود.

سخن آخر

برای آسانسورهای برج خلیفه و برج میلاد از بهترین آسانسورهای موجود استفاده شده است تا افراد و اشیا با بارهای سنگین قابل انتقال باشند. تمامی آسانسورهای برج خلیفه و برج میلاد به یک سیستم کنترل هوشمند متصل شده اند.

همچنین در میان این همه آسانسور برخی از آسانسورها را برای مواقع اضطراری و حیاتی مجهز کرده اند. در صورت بروز حادثه یا نیاز به تخلیه فوری این آسانسور ها می توانند به سرعت و ایمنی بالا افراد را جا به جا کنند.

علاوه بر همه این ها همه آسانسور ها قابلیت انتقال پر سرعت و حمل بار نیز دارند. برای حمل و نقل بار، مصالح ساختمانی و بارهای سنگین از آسانسورهای باری ویژه استفاده می شود. این آسانسورها سرعت و قدرت بالایی دارند و در طول ساخت و نگهداری برج نقش ویژه ای ایفا می کنند.

نظر شما در مورد آسانسورهای برج میلاد و برج خلیفه چیست؟ لطفا نظرات و پیشنهادات خود را در رابطه با این دو آسانسور شگفت انگیز با ما در میان بگذارید.