بالابر خانگی چیست؟
بالابر خانگی که نباید عموما با آسانسور خانگی اشتباه گرفته شود، نوعی وسیله برای جابجایی افراد و اشیا است که برای خانه های شخصی طراحی شده است. معمولا این نوع بالابرها برای فضاهای محدود خانگی بسیار کاربرد دارند و برای جا به جایی افراد زیر 3 نفر کاربرد دارد.
شما می توانید از بالابر خانگی برای خانه هایی که امکان نصب آسانسور ندارند، استفاده کنید. معمولا بالابر خانگی از امنیت بالا و تجهیزات با کیفیت برخوردار است و برای نصب ساختمان هایی با طبقات محدود بسیار کاربردی است.
همچنین بالابر خاتگی امکان جابه جایی راحت به افراد سالمند و کسانی که مشکل حرکتی دارد را می دهد و دیگر نیازی نیست برای طی کردن پله ها دچار چالش و مشکل شوند. بالابر خانگی حرکت روان و آرامی داشته و هزینه نگهداری و سرویس کمی دارد.
انواع بالابر خانگی
بالابر خانگی کاربردهای گسترده ای دارد و به همین علت در انواع و شکل های مختلف طراحی شده اند. معمولا ساخت بالابر خانگی به سه نوع شکل، ظرفیت و سرعت تقسیم بندی می شود و در این قسمت به معرفی انواع بالابر خانگی بر اساس شکل اشاره خواهیم کرد.
اگر به دنبال یک بالابر خانگی کابین دار هستید و امنیت و ایمنی کابین برای شما بسیار مهم است، توصیه می کنیم حتما از بالابر خانگی کابین دار استنفاده کنید. این بالابر خانگی علاوه بر اینکه به زیبایی خانه شما می افزاید، باعث می شود که افراد یا وسایل به آسانی جابه جا شوند. شما می توانید با توجه به معماری خانه، دیزاین این نوع بالابر تغییر دهید. این نوع بالابر برای فضا هایی مناسب است به دلیل محدودیت در مکان، امکان نصب آسانسور وجود ندارد.
این نوع بالابرهای خانگی بدون کابین هستند و می توانند حداقل تا سه نفر جابه جا کنند. در طراحی این بالابر از پلتفرم با حفاظت جانپناه به ارتفاع 100 سانتی متر استفاده شده است تا مانع از افتادن افراد یا اشیا شوند. سرعت این نوع بالابرها بسیار کم است و معمولا برای ارتفاع 4 متر می توان استفاده کرد.
اگر به دنبال بالابر خانگی زیبا و در عین حال با کیفیت و استاندارد هستید، بالابر خانگی شیشه ای با کابین یک انتخاب عالی است. معمولا برای ساخت شیشه این نوع بالابر ها باید از استاندارد خاصی استفاده شود. بالابر خانگی کابین شیشه ای هیچ گونه پیچیدگی خاصی برای نصب ندارد و می توانید در سریع ترین زمان ممکن این نوع بالابر ها را نصب کنید.
برای خانه های ویلایی دوبلکس مهم ترین عنصر داشتن یک آسانسور خوب است. حال اگر بخواهیم بالابر خانگی را در این ویلا نصب کنیم در واقع با یک تیر دو نشان زده ایم. برخی از بالابرها می توانند به ارزش اصلی ملک بیفزایند و از طرف دیگر باعث سهولت دسترسی افراد سالمند با طبقات بالایی ویلا خواهد شد.
مزایای نصب بالابر خانگی
وظیفه اصلی نصب بالابرهای خانگی سهولت در دسترسی و جابه جایی است. اما در کنار این مزایا برخی از امکان هایی دیگر را در اختیار ما قرار می دهند. معمولا نصب و راه اندازی بالابرهای خانگی نسبت به سایر آسانسور ها راحت تر است.
هزینه های سرویس و نگهداری پایین
برخلاف آسانسور هایی که دارای موتورخانه هستند، بالابرهای خانگی نه تنها نیازی به نصب موتور خانه نداشته بلکه هزینه های نصب و نگهداری بسیار پایینی دارند. این نوع بالابر ها در مصرف انرژی نیز صرفه جویی می کنند.
هزینه کم برای نصب نسبت به برخی از آسانسورها
همه ما می دانیم که هزینه نصب و راه اندازی یک آسانسور کششی و یا آسانسور هیدرولیکی چقدر است و حتی ممکن است پیاده سازی این نوع آسانسورها برای برخی از ساختمان های مسکونی مناسب نباشد. به همین دلیل برخی از افراد به دلیل محدودیت در نصب یا کاهش هزینه ها از بالابرهای خانگی استفاده می کنند.
ایمنی و امنیت بالا
جالب است بدانید بالابرهای خانگی به اندازه آسانسورهای معمولی از امنیت و استاندارد بالایی برخوردار هستند. البته بسیار مهم است که از چه نوع بالابر خانگی استفاده می کنید و از چه شرکتی خدمات نصب آن را دریافت کنید. اما اگر در حالت کلی بالابرهای کابین دار بسیار مطمئن و ایمن هستند.
مزایای استفاده از بالابر خانگی تی ام جی
همانطور که اشاره کردیم، شرکتی که خدمات نصب بالابر خانگی را انجام می دهد، باید دارای گواهینامه و مجوز های استاندارد مربوطه باشد. شرکت تی ام جی دارای گواهینامه از بهترین شرکت های تولید آسانسور در جهان است و در زمینه نصب بالابر به بهترین شکل عمل می کند. در این قسمت به برخی از ویژگی های مهم و خاص بالابر خانگی تی ام جی اشاره می کنیم.
- دارای ظرفیت 1 تا 3 نفر معادل با 100 تا 225 کیلوگرم
- نصب و راه اندازی سریع و آسان
- بدون نیاز به موتور خانه
- طراحی زیبا و مدرن
- دارای برق 220 ولت تکفاز
- امکان توقف حداکثر در 4 ایستگاه
- امکان حرکت در طول مسیر حداقل 1020 سانتی متر
- امکان جاسازی در فضای راه پله
- بدون نیاز به وجود چاهک
- امکان پایین آوردن کابین در صورت قطعی برق