TMG Elevator & Escalator

    آسانسور های نصب شده در بیمارستان های بزرگ از ابزار حیاتی این نوع ساختمان ها به حساب می آیند که در جابه جایی افراد و تخت و سایر وسایل از اهمیت زیادی برخوردار هستند. و باید در محلی مناسب نصب شود که هم به بخش های حیاتی بیمارستان نزدیک تر باشد و مشکلی در تردد و جابه جایی هم به وجود نیاید و سبب ازدهام و شلوغی نشود.

    آسانسور هایی که در بیمارستان ها نصب می شوند نه تنها برای جا به جایی افراد بلکه باید برای جابه جایی تخت های بیمار از از طبقه ای به طبقه دیگر هم مناسب باشد. به همین دلیل مهندس یا طراح آسانسور باید آشنایی خوبی با بیمارستان و محیط آن داشته باشد تا بتواند بهترین کار خود را ارائه دهد.

    تعداد کارمندان و کارکنان در هر سیکل کاری در طول شبانه روز و همچنین تعداد عیادت کنندگان باید محاسبه و مورد توجه قرار گیرد و مکان های مختلف، بخش ها و درمانگاه ها باید به طور کامل در نظر گرفته شود. و تصمیمات برای نصب آسانسور بر اساس این فاکتور ها گرفته شود.

    یکی از نکات مهمی که باید به آن توجه کرد، نحوه توزیع غذا، تخلیه مواد زائد، انتقال لباس های تمیز و کثیف، ورود و خروج بیماران اورژانسی، و همچنین بارگیری وسایل به داخل بیمارستان است،

    زیرا جدا کردن آسانسور های تخت بیمار بر از عیادت کنندگان و کارمندان از اهمیت زیادی برخوردار است این اقدام باعث کاهش احتمال انتقال امراض واگیردار بین بیماران، کادر درمانی و  می شود.

    یکی از نکات مهمی که باید به آن توجه کرد، نحوه توزیع غذا، تخلیه مواد زائد، انتقال لباس های تمیز و کثیف، ورود و خروج بیماران اورژانسی، و همچنین بارگیری وسایل به داخل بیمارستان است،

    زیرا جدا کردن آسانسور های تخت بیمار بر از عیادت کنندگان و کارمندان از اهمیت زیادی برخوردار است این اقدام باعث کاهش احتمال انتقال امراض واگیردار بین بیماران، کادر درمانی می شود.

    آسانسور های بیمارستانی به دلیل کاربری خاصی که دارند در جابه جایی تخت های بیماران با ابعاد بزرگ مورد استفاده قرار قرار می گیرند باید از استاندارد های خاصی در ابعاد کابین و سیستم های موتور خانه ای پیروی کنند این نوع آسانسور ها باید ظرفیت حمل حداقل یک تخت بیمارستانی و یک پرستار در کنار آن داشته باشند.

    و نیز به دلیل ابعاد بزرگ و نوع استفاده ی خاص این نوع از آسانسور ها باید استاندارد های معین و مشخصی را در ابعاد و هم در سیستم موتور خانه ای رعایت نماید.

    سرعت مجاز آسانسور حداکثر و حداقل سرعت آسانسور

    معمولا در شرایط عمومی سرعت مجاز حرکت آسانسور در محدوده 1 تا 2.5 متر بر ثانیه باید به گونه ای باشد که امکان ورود و خروج آرام و ایمن مسافران از داخل کابین به بیرون و با برعکس امکان پذیر باشد سیستم ایمنی نیز باید از نوع الکتریکی باشد تا در مواقعی که مانعی در بین چارچوب و درب کابین وجود دارد. جلوی بسته شدن درب ها را گرفته و حتی از برخورد ضعیف درب به اشیاء مانند تخت بیمار و یا ترولی های حمل بار جلوگیری کند.

    رعایت این موارد باعث بهبود کیفیت عملکرد آسانسور شده و از اهمیت زیادی برخوردار است. باید سعی شود که آسانسورها از کیفیت و کمیت خوب و مناسبی برخوردار بوده و در تعیین سرعت ابعاد و تعداد آنها دقت کافی مورد نیاز است.

    نحوه چیدمان آسانسور ها

    آسانسور هایی که به صورت گروهی طراحی می شوند باید در قسمتی از ساختمان نصب شوند و قرار بگیرند که رفت و آمد را آسان تر کند همچنین باید به گونه ای باشد که حداکثر صبر مسافرین برای آسانسور نباید بیشتر از 30 ثانیه باشد. علاوه بر این ها اندازه این دسته از آسانسور ها باید به گونه ای باشد که هنگام جا به جایی تخت بیماران در آسانسور نیز به سایر افراد بر خورد نداشته باشد.

    همچنین داخل کابین باید قابلیت شست و شو داشته باشد و قطعات مورد استفاده داخل کابین لبه های تیز نداشته باشد تا مشکلی برای افراد ایجاد نکند. البته این مورد هم لازم به ذکر است که آسانسور هایی با کاربری متفاوت مانند حمل غذا یا لباس باید به گونه ای باشد که حمل و نقل و جابه جایی را آسان کنند در محلی نسب شوند که با رفت و آمد افراد تداخل نداشته باشد

    آنالیز ترافیک آسانسور ها

    ساعات اوج ترافیک در بیمارستان به طور پراکنده در طول روز وجود دارد. بیشترین شلوغی معمولا در ساعت 3 بعد از ظهر اتفاق می افتد که همزمان با خروج کارکنان ، تغییر تیم پزشکی و تکنسین ، و همچنین ملاقات های بیماران با بازدید کنندگان است این ساعت ها همزمان با ساعت کاری اصلی بیشتر بخش ها ، از جمله صبحانه و جابه جایی بیماران با تخت از بخش های بستری به درمانگاه های تخصصی می باشد. می توان به عملیات عکس برداری از بیماران و جابه جایی لباس های چرک و تمیز اشاره کرد

    قابل اعتماد بودن و ایمنی آسانسور بیمارستانی

    با توجه به این موضوع که آسانسور بیمارستانی و موضوع جابه جا نمودن بیماران در بیمارستان از حساسیت بالایی برخوردار میباشد و در حال حاضر افرادی که در بیمارستان بستری هستند در شرایط خوبی نیست پس آسانسور های مسافربر  باید حداکثر قابل اعتماد بودن و ایمنی را رعایت نموده تا حال عمومی این بیماران در شرایط مطلوب قرار بگیرند

    کابین آسانسور بیمارستانی

    کابین آسانسورهای بیمارستانی باید ویژگی های خاص خودشان را داشته باشد این نوع کابین ها باید تماما از استیل باشند چرا که راحت و بدون مشکل بتوانند آن را ضدعفونی کنند و کیفیت استیل آن بستگی به کارفرما و انتخاب کارفرما دارد اما بهتر است از بهترین جنس آن استفاده کرد.

    دستگیره کابین آسانسور های بیمارستانی باید در ارتفاعی نصب شود که بیمار به راحتی به آن دسترسی داشته باشد و همچنین باید دور تا دور کابین دستگیره نصب و تعبیه گردد.

    ابعاد کابین های آسانسور بیمارستانی یکی دیگر از ویژگی های آن ها می باشد که طراحی آن به صورتی است که برانکارد به راحتی داخل آن جا می گیرد و می تواند در کابین هم تا حد نیاز جا به جا شود علاوه بر آن تعدادی همراه هم در این کابین ها جای می گیرد

    جهت مشاوره رایگان تماس بگیرید